ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
در قدیم از خوردن یا ضماد برگ کاسنی زرد در زمینه امراض پوستی و صفراوی استفاده میکردند.
از مزایای اثر گل قاصدک یا کاسنی زرد میتوان به خوآبآور، تصفیهکننده خون، بازکننده دهانه عروق،تقویتکننده، ترمیم زخم، قابض و قاعدهآور قوی، بادشکن، ضد خارش، ضد انگل و هضمکننده اشاره کرد.
از خواص گوارشی قاصدک میتوان به تقویت معده، درمان اختلالات صفراوی، ملین، ضد التهاب، ضد بیماریهای مزمن کبدی مثل کبد چرب،سیروز، هپاتیت و آبسه کبد اشاره کرد.
همچنین گیاه قاصدک پاککننده کیسه صفرا از سنگ است و هضمکننده غذاست.
از خواص پوستی کاسنی زرد یا گل قاصدک میتوان به خنککننده پوست، ترمیم زخم، ضد اگزما، ضد خارش پوستی، ضد آکنه، ضد خشکی پوست و رفع التهابات پوستی اشاره کرد.
فراز مجاب، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره خواص گیاه گل قاصدک میگوید: در ایران نمونههای زیادی از گل قاصدک وجود دارد و از قدیم الایام از این گیاه به عنوان تقویتکننده کبد استفاده میشد.
به گفته وی، گل قاصدک مقوی کبد و صفراست همچنین ترشحات صفرا را زیاد میکند و کبد را تقویت میکند. همچنین این گیاه مواد سمی موجود در کبد را خارج میکند.